ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…

Η Inspire Geoweb συνιστά μια ενεργητικά επεκτεινόμενη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Πληροφορικής, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική και διεθνή αγορά. Μέσω της μακρόβιας εμπειρίας των στελεχών της, παρέχονται πρωτοποριακές λύσεις, ακόμη και στις πολυδιάστατες απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Παράλληλα, εγγυάται τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα της συνεργασίας σας για την ορθή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Στόχος μας


Κύρια επιδίωξη της Inspire Geoweb αποτελεί η παροχή καινοτόμων και εξειδικευμένων υπηρεσιών Πληροφορικής υψηλής ποιότητας, οι οποίες εκσυγχρονίζουν, εξορθολογούν και αναδιοργανώνουν τις εταιρικές σας υποδομές.

Τομείς δραστηριοποίησής μας


  • Στην έρευνα και την ανάπτυξη λογισμικού υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των επιχειρήσεων και των οργανισμών.   
  • Στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες προσαρμόζονται άρρηκτα στις πελατειακές σας ανάγκες.

Γιατί εμας;


Τα στελέχη μας διαθέτουν πτυχία Ανώτατης Εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα έχουν λάβει διεθνείς πιστοποιήσεις για την υψηλή τεχνογνωσία τους. Επιπροσθέτως, η εμπειρία τους είναι πολυετής και διέπονται από ικανότητα ομαδικής συνεργασίας και προσαρμοστικότητας.

We simply provide solutions for all Geo in the Web!

Είστε έτοιμοι για το Project σας..?